QUEST for børn og voksne

Tag med på Himmelske Dages QUEST! 10 poster tager jer gennem Danmarkshistorien og hjælper jer med at gribe fremtiden. Posterne ligger rundt i Roskilde midtby – tæt på Himmelske Dages program.

- Find så mange poster I kan nå
- Løs og leg med opgaverne på stedet
- Vind en præmie til fremtiden og dig

Skattekort til posterne samt præmier udleveres i børnehuset ”Himmelrummet”, Algade 31.

Her finder I hver dag sjove og kreative aktiviteter for børn.

Download skattekort her

Alle tiders fremtid!

QUESTEN består af et løb på 10 ubemandede poster (se billedet), som står opsat under hele Himmelske Dage. En gåtur rundt til alle posterne er cirka 4 km lang og kan klares på et par timer. Man kan også vælge at støde tilfældigt ind i opgaverne og løse dem efter tid og lyst.

Når I har arbejdet med posterne, kan I få udleveret en præmie i børnehuset Himmelrummet, som ligger midt på Roskildes gågade (Algade 31). Himmelrummet holdet åbent kl. 9.00-17.30 og tilbyder sjove og kreative aktiviteter indendørs og udendørs.

Undervejs på de 10 poster rejser I igennem 1000 år og møder disse tidsperioder:

1. Vikingetiden
2. Tidlig middelalder
3. Sen middelalder
4. Reformationen
5. Renæssance
6. Enevælde
7. Industrialisering
8. Nyere tid
9. Vores tid
10. Fremtiden

QUESTEN er udarbejdet af Himmelske Dages børneudvalg. God fornøjelse!

Alle tiders fremtid!

Mennesker har til alle tider stået over for fremtiden med dens nye opgaver og muligheder. På Himmelske Dages QUEST tager vi på eventyr i fortiden for at forstå nutiden og lade os inspirere til, hvordan vi kan gribe fremtiden!

QUESTEN henvender sig til alle aldre (børn ifølge med voksne) og giver mulighed for at blande sjove opgaver ind imellem Himmelske Dages mange programpunkter og få temaet GRIB FREMTIDEN sat i fælles øjenhøjde.