TALKS OG DEBATTER PÅ HIMMELSKE DAGE 2022

Himmelske Dage byder på en lang række debatter og talks, der sætter fokus på nogle af de mest presserende udfordringer for verden i dag.

Oplev blandt andet:

Globale eksistenssamtaler

  • Mød blandt andre filosoffen Hartmut Rosa og Professor, Ph.d og radiovært Svend Brinkmann i samtale om "Hvad er det, der tæller i tilværelsen?"
  • Mød den norske psykiater og inspirationen bag den Oscar-vindende danske film "Druk", Finn Skårderud, i samtale med forfatter og højskolelærer, Christian Hjortkær, om "Psykisk misvækst og et samfund i krise".
  • Mød også den islandske forfatter, Jón Kalman Stefánsson, og den danske idéhistoriker, Hans-Jørgen Schanz, i samtalen "Mennesker er af ånd".

Globale ulighedssamtaler

  • Samtale om Verdensmål 5: Kønsmæssig ulighed - generalsekretær for The Lutheran World Federation Council, Anne Burghardt og andre.
  • Samtale om Verdensmål 10: Racemæssig ulighed - med teolog Dr. Kenneth Mtata, Zimbabwe, og CEO for Christian Aid, Amanda Khozi Mukwashi.
  • Samtale om Verdensmål 10: Afskaf fattigdom - med generalsekretær i ACT Alliance, Rudelmar Bueno de Faria, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen, sekretariatschef for Danish Muslim Aid, Signe Ejerskov, m.fl.
  • Samtale om Verdensmål 13: Klima-ulighed - med ærkebiskop Thabo Makgoba og biskop Peter Fischer-Møller

Samtaler om Israel-Palæstina-konflikten

Med medvirken af blandt andre Jair Melchior, Mitri Raheb, Bodil Skjøtt, Peter Skov-Jakobsen, Marianne Christiansen m.fl.

Europæiske værdier og grænser

Tom Holland, Anders Arborelius, Jørgen Skov Sørensen m.fl.

Debatter og talks på Himmelske Dage sætter fokus på:

Internationale forhold
Diakoni og samfund
Teologi og etik
Natur og spiritualitet