Monologer i ruiner

Tre nyskrevne monologer om religionsmøder i dag, får lov at runge og gå i samklang med hinanden i Kirkeruinen. Forestillingen varer 1 time og opføres flere omgange i løbet af dagen. kl. 14 kl. 16 kl. 18 Ruinen byder på ståpladser. Det er muligt at medbringe siddepude eller underlag.

Monologer I Ruiner (1)

Hvad tænker unge om religionsmøde i et samfund, hvor mange forskellige religioner og livsopfattelser kan være på spil?

Hvordan navigerer man i et rum, hvor man kan være alle mulige trosprædikater som f.eks. kristen, muslim eller areligiøs – eller måske ligefrem en blanding af lidt af hvert? Nogle dage stærkt ateistisk, andre dage sender man måske et lille håb op til Vorherre?
Disse spørgsmål – og mange flere – behandles af tre yngre, kvindelige dramatikere med markante stemmer. 

De tre monologer opføres lørdag d. 28. maj i Skt. Ibs Kirkeruin. I den forladte middelalderruin bliver monologerne vækket til live – frådstensvæggene i ruinen tilbagekaster monologerne, der derigennem går i dialog med hinanden.

Oplev den prisvindende schweiziske tekstforfatter Katja Brunner, som for første gang oversættes til dansk, den prisbelønnede danske dramatiker Julie Maj Jakobsen og Sophie Zinckernagel der modtog Danske Dramatikeres Talentpris i 2019.

Projektet kurateres af dramaturg Mille Maria Dalsgaard, som er teaterleder og skuespiller ved Sydhavnsteatret i København. Himmelske Dage har rettighederne.

‹ Tilbage til programoversigten