Himmelske Dage i Roskilde

Praktisk information

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål om Himmelske Dage i Roskilde.

Hvis du har spørgsmål, som ikke fremgår af denne side - eller hvis du er stadeholder på Mulighedernes Marked og har spørgsmål hertil, så kontakt da venligst
Miriam (roskilde@himmelskedage.dk) eller Niels Jakob (presse@himmelskedage.dk)

Download kort over Roskilde og få overblik over Himmelske Dages lokationer:

KORT OVER ROSKILDE

Download kort over Mulighedernes Marked ved Roskilde Domkirke:

KORT OVER MULIGHEDERNES MARKED

INFORMATION OM UDLEVERING AF ARMBÅND - KLIK HER

Hvor afholdes Himmelske Dage i Roskilde?

  • Roskilde midtby: De fleste programpunkter afholdes i Roskilde midtby. Byparken er festivalens hovedscene. Centrale lokaliteter på skoler, kirker m.m. er ramme for debatter, talks, koncerter, forestillinger og oplevelser for børn. Se kortet herunder.

  • Musicon – 15 minutters gang fra centrum – er Himmelske Dages tilhørssted for de unge. Bybusser kører til Musicon. Læs mere om aktiviteter særligt for unge på Himmelske Dage her.

  • Pilgrimslandsby: Sankt Hans Have – 20 minutters gang fra centrum  – er Himmelske Dages pilgrimslandsby. Bybusser kører til Sankt Hans Have.

 

Hvor skal vi bo?

Hvad skal vi spise?
Erhvervsforum Roskilde har været hurtige og effektive og oprettet en portal, hvor deltagerne på Himmelske Dage kan forudbestille mad, snacks, menuer til festivalen. Hvis man forudbestiller undgår man lange køer og ventetid, man støtter det lokaleerhvervsliv, nedbringer madspild - og får rabat! Bestil både frokost som take-away og frokost- og aftenmenuer til spisning i byens restauranter her:

https://voresroskilde.nemtilmeld.dk/category/himmelskedage-2022/

Hvor skal vi parkere?
Langt størstedelen af arrangementerne på Himmelske Dage i Roskilde foregår i Roskilde midtby. Derfor opfordrer vi også til, at man tager toget til Roskilde og nyder festival med gode gå-sko på.

De fleste parkeringspladser i Roskilde bymidte er tidsbegrænsede til to timer. Man kan betale ved parkeringsautomaterne på gaden eller ved at bruge en parkerings-app. Alle p-pladser i Roskilde accepterer de mest gængse parkeringsapps. De første to timer er gratis, herefter:

 1. time: 15 kr.
 2. time: 15 kr.
 3. time: 22 kr.
 4. time: 22 kr.
 5. time: 35 kr.
 6. time: 35 kr.

Der findes en række muligheder for tidsubegrænset parkering ikke så langt væk fra bymidten. Det drejer sig blandt andet om:

 • Kong Magnus Vej (50 pladser)
 • Ny Østergade (60 pladser)
 • Roskilde Havn (220 pladser)
 • Sortebrødre Plads i P-hus (ubegrænset på etage -1, -2, -3 & -4: 200 pladser)