Mission Aviation Fellowship (MAF)

Mission Aviation Fellowship (MAF) har flybaser i 27 udviklingslande, hvorfra vores 123 fly flyver ud til isolerede egne af verden. MAF blev grundlagt for over 75 år siden af kristne piloter, der havde gjort tjeneste under 2. verdenskrig, som ønskede at bruge deres evner til at skabe fred fremfor krig.

Siden har organisationen udviklet sig til verdens største humanitære flyselskab, som støtter udviklingsarbejde, sundhedsfremme, mission og nødhjælpsarbejde i verdens fattigste og mest utilgængelige områder.

MAF Danmark er den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship, som samler midler ind til arbejdet og udsender danskere til de internationale flybaser.

www.maf.dk

Prøv at være MAF-pilot på Himmelske Dage

 

MAF Danmark har sin flysimulator åben alle dage ved Roskilde Domkirke!

Kom og flyv en gratis tur op mod himlen på flysimulatoren og hør mere om, hvordan fly redder liv i Afrika, Asien og Sydamerika.

Flysimulatoren er magen til den, som MAF-piloter bruger til træning, inden de er klar til at flyve ud med hjælp til mennesker, der bor de fattigste og mest isolerede steder i verden.

Du kan også møde vores ungefællesskab MAF CO-PILOT, deltage i spændende konkurrencer og høre mere om muligheder for at komme med på udlandsrejser.