Velkommen til Forlagsgruppen Lohses telt i Provstens Have

Her finder du bøger til både børn og voksne om tro og kristendom.

Den kristne tro betyder noget forskelligt for os, alt efter hvor vi befinder os i livet. På livets mærkedage – barnedåb, konfirmation, bryllup eller begravelse – kan den stå i et særligt lys. Og når livet gør ondt, kan troen på Gud blive det, som bærer os igennem.

Uanset hvor du befinder dig i livet, har vi bøger, som kan berige dit liv – eller du kan berige andre menneskes liv med.

Besøg vores stand, gør et godt køb, og få en snak om bøger og kristendom. Vi glæder os til at møde dig.

lohse.dk

Lørdag den 28. maj – i Konventgården

13.10-13.50
Grav dybt. Søg højt!

At udforske troens landskab med børn – oplæg ved Birgitte Kjær

Hvordan deler vi den kristne tro med vores børn? Hvilke temaer kan vi tage op? Og hvor finder vi inspiration til det?

Freelance religionspædagog og forfatter Birgitte Kjær øser af såvel teori som erfaringer fra hjem, folkekirke, børne/ungdoms-foreninger og kristne skoler. Hun har senest udgivet to noget utraditionelle hjælpemidler til den kristne oplæring: Grav dybt – 298 andagter for børn og voksne om (næsten) alt mellem himmel og jord og Søg højt – 127 andagter for børn og voksne til årets højtider og mærkedage.

Bliv inspireret og vær med i samtalen om, hvordan vi deler troens liv med børn.

På Forlagsgruppen Lohse ønsker vi at dele den kristne tro med mennesker gennem bøger og musik. Vi henvender os til den, som har levet som kristen i mange år, og den, som kun kender lidt til kristendommen.

Genrerne varierer meget og spænder fra billedbøger til teologisk faglitteratur. Under Forlagsgruppen Lohse har vi fem bogforlag: Lohse, LogosMedia, Credo, Kolon og Fokal – og et musikforlag: Refleks. Vi udgiver omkring 35 bøger om året.

Forlagsgruppen Lohse er ejet af Indre Mission i Danmark og vores udgivelsesprofil er baseret på den evangelisk lutherske tro.