Dansk Kristelig Sygeplejeforening

er en interesseorganisation med fokus på sygepleje med mening og arbejder for mere værdighed i sundhedsvæsnet for både patienter, pårørende og sundhedspersonale. Vi tror på at alle mennesker skal mødes som hele mennesker for at kunne hele og at kristne værdier her gør en afgørende forskel.

Vi arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til åndelig omsorg, værdig pleje og omsorg for omsorgsyderen. DKS er for alle plejegrupper i sundhedsvæsnet og andre der deler vores visioner (støttemedlemmer). Læs mere om Dansk Kristelig Sygeplejeforening her:

dks-forum.dk

Program

Torsdag

Kl. 16.30-17.30:

Samtalecafé med hospicesygeplejerske Helene Sejergaard. Ordenes magt – om hvordan ordene kan skabe både nuet og fremtiden” Oplægget vil være praksisnært og have den nære relation til patienter, pårørende og kolleger som omdrejningspunkt.

Fredag

Kl.14.00-15.00:

Oplæg i Konventhuset ved udviklingssygeplejerske Annette Langdahl Åndelig omsorg, når livet gør ondt. Oplæg og dialog om hjælpekunst og modet til at møde medmennesket, der er ramt på eksistensen.

Kl. 16.00-17.00:

Samtalecafé med udviklingssygeplejerske i palliation Charlotte Fabricius Begribelighed. Samtale og oplæg om mødet mellem mennesker, hvor nuet bør gribes – men ikke altid begribes.

Lørdag

Konkurrence vindere trækkes kl. 14.00.
Læs mere og hent flyere her: https://dks-forum.dk/2022/04/27/dks-er-med-paa-himmelske-dage-med-oplaeg-samtale-cafe-eller-bare-en-livgivende-pause/

Vi glæder os til at byde mange velkommen i teltet.

DKS-teltet

I teltet er der mulighed for at få en livgivende pause, en snak og høre mere om Dansk Kristelig Sygeplejeforening og alt det vi laver. At kunne gribe fremtiden fordrer, at vi også kan være tilstede i nuet og både gribe og begribe det alene og sammen med vores medmennesker. Derfor vil vi gerne tilbyde en livgivende pause til alle, der har lyst til at kigge forbi og et par ‘pop up’ samtale caféer i teltet med fokus på at gribe nuet og fremtiden. Vi serverer kaffe og himmelsk te som er produceret i samarbejde med Carstensens te -handel, og der vil være forskellige konkurrencer i løbet af dagene.