Churchdesk

Ser du - ligesom os - den digitale verden som et centralt element i fremtidens kirke? Så lad os tage en snak og lade os inspirere gensidigt.

churchdesk.dk

Hvis du er interesseret i digitale arbejdsredskaber til kirken, så slå et smut forbi ChurchDesks telt. Vores kunderådgivere Asger og Jonas glæder sig til tre dages spændende diskussioner med jer om fremtidens kirke, og hver dag holder vi kortere oplæg til inspiration om fire emner, der fylder meget i hverdagen for kirkens ansatte:

  1. den gode hjemmeside
  2. målrettet kommunikation med kirkens brugere
  3. hvordan man agerer i overensstemmelse med lovgivningen på det digitale område
  4. hvordan vi fastholder kontakten med kirkens medlemmer/brugere efter for eksempel konfirmation, babysalmesang eller en koncert.

Er du optaget af en levende kirke og menighedens vækst? Og ser du - ligesom os - den digitale verden som et centralt element i fremtidens kirke? Så lad os tage en snak og lade os inspirere gensidigt.

Torsdag:

16:30-17:00 ChurchDesk – “Den gode hjemmeside”
19:30-20:00 ChurchDesk - “Sådan gør du kirkens hjemmeside lovlig”

Fredag:

11.00-11:30 ChurchDesk – “Den gode hjemmeside”
13.00-13.30 ChurchDesk - “Sådan gør du kirkens hjemmeside lovlig”
16.30-17.00 ChurchDesk - “Målrettede nyhedsbreve”
19.30-20.00 ChurchDesk - “Hold kontakten med konfirmanderne”

Lørdag:

11.00-11:30 ChurchDesk – “Den gode hjemmeside”
13.00-13.30 ChurchDesk - “Målrettede nyhedsbreve”
15.30-16.00 ChurchDesk - “Hold kontakten med konfirmanderne”

ChurchDesk er en dansk software-virksomhed med hovedsæde i København stiftet af præstesønnen Christian Steffensen for 10 år siden. Vores mission er at skabe brugervenlige værktøjer til at understøtte kirkens liv og vækst, og det er indtil videre lykkedes i samarbejde med over 4000 kirker i Europa - hovedsageligt i Danmark og Tyskland. Vores digitale værktøjer og rådgivning tager altid udgangspunkt i virkeligheden ude i sognene, og vores kunderådgivere har en baggrund fra det folkekirkelige landskab, enten som ansatte, konsulenter eller som medlemmer af et menighedsråd. Emnet for årets Himmelske Dage - Fremtidens kirke - ligger os altid på sinde og er ledetråd for processerne når vi konstant udvikler vores produkt i fællesskab med vores brugere.