Program

Oplev Himmelske Dage

Klik dig ind på de enkelte dage nedenfor og se, hvad dagen byder på af arrangementer. Der er garanteret et eller andet, i programmet, der kan vække din interesse.

Du kan også downloade det printvenlige program
eller læse i Himmelske Dages avis.

 

Søg i alle arrangementer

Hundredvis af spændende tilbud og arrangementer

Himmelske Dage har masser at byde på, når festivalen åbner i Kristi Himmelfartsdagene d. 5.-8. maj 2016. Gå på opdagelse i programmet og find de arrangementer, som interesserer netop dig!

Debatter

clemet

Himmelske Dage tilbyder interessante og skarpe debatter i Kristi Himmelfartsdagene. Debatterne omhandler aktuelle emner og problemstillinger i samfundet og i kirken f.eks. fremtidens kirke og kirkens rolle, demokrati, fattigdom, dåb, frivillighed, omsorg og religionsfrihed. Kom og deltag i de spændende debatter og mød inspirerende oplægsholdere.

Workshops

20160204182751_1

Deltag i de mange spændende workshops under Himmelske Dage. Kom til workshop om kristendom, kultur og kommunikation, deltag i salmeworkshops, udtryk dig gennem dans og bevægelse eller tag børnene med til fælles korsang eller rollespil. Her findes tilbud for alle aldersgrupper.

Koncerter

Soleima-717x375

Kom og hør nogle af tidens største danske kunstnere give koncert under Himmelske Dage. Du finder både salmesang, pop- og rockmusik på Nytorv og elektronisk musik i Vor Frue Kirke. Der er musikalske indslag for enhver smag, så dig og din familie er garanteret en underholdende aften.

Andre arrangementer

Ikke-navngivet-3

Himmelske Dage har et stort udvalg af større og mindre tilbud, så alle kan være med. Her findes arrangementer for alle aldre – børn, unge, voksne og familier. Planlæg din dag med f.eks. gudstjeneste, sang, mad, foredrag, kunst- og fotoudstillinger og slut af med aftensang – eller måske med byens største dj’s i Natkirken?